Hvorfor Omega Cure

Dr. Anne-Marie Chalmers
Dr. Bo Martinsen 

Vi har brukt ulike typer av omega-3 i vårt medisinske arbeid, både klinisk og forebyggende i en rekke år. Gjennom dette arbeid har vi lært oss mye om den norske fiskeindustrien og fremstillingen av fiskeolje. Vi har lenge vært på utkikk etter en olje som kombinerer egenskapene, sikker, god, effektiv og brukervennlig. Oljen vi bruker er helt unik ved at den kombinerer:

1. Bedre biologisk absorbering og bruk i kroppen enn noen annen Omega-3 tilgjengelig på markedet.

Omega Cure er ferskvare. Dessuten har Omega Cure beholdt alle fettsyrene som utgjør omega-3 familien. Dette betyr at kroppen klarer å ta opp og benytte seg av nesten like mye omega-3 som om du spiste et stykke fet fersk fisk. En flaske Omega Cure tilsvarer en måneds forbruk. Holdbarheten, etter flasken er åpnet, er 6 uker og flasken skal alltid oppbevares i kjøleskapet.

2. Oppfyller og overgår

Oppfyller og overgår alle nasjonale og internasjonale krav til renhet og er garantert uten giftstoffer eller metaller.

3. Enkelt å svelge, enkelt å ta riktig dose.

Folk flest missliker å svelge piller og kapsler. Flytende væske er foretrukket av de fleste, uansett alder. Siden effekten av omega-3 er avhengig av riktig dose. Riktig dose overgår det som er praktisk å ta gjennom piller eller kapsler og da er en flytende væske det mest åpenbare alternativ. Når det i tillegg smaker godt er det vanskelig å finne noe som taler i mot Omega Cure

4. Bedre smak - bedre lukt

Nasjonale og internasjonale helseorganisasjoner, leger og forskere over hele verden anbefaler fiskeolje som tilskudd. Omega-3 har bare en fiende: assosiasjonen til vond smak og stram lukt som har ført til at selv den mest iherdige helse fanatiker har kviet seg for å ta dette fantastiske helsebringende produkt. Vi viste derfor at om vi skulle lykkes i å fa folk til å ta mellom 2 og 4 g EPA/DHA per dag, måtte vi løse problemet forbundet med lukt og smak. Og det har vi gjort. Når du smaker Omega Cure vil du bli overrasket over at det faktisk er omega-3 fiskeolje du nettopp har drukket.

Smaken er så delikat at oljen lett kan blandes med iskrem, rett i salat dressing eller tilsettes helt vanlig mat. Du kan til og med ha Omega Cure i kakedeigen uten at noen vil merke noe som helst. Omega Cure er
fremstilt under så strenge forhold at vond smak og dårlig lukt ikke utvikles.

5. Fersk og lett og ta tilmålt mengde.

Omega Cure gjemmer seg ikke bort i en kapsel. Kvaliteten er fremragende og annerledes og smak og lukt er beviset. Smak selv, du blir ikke skuffet.

Vi opplever at de fleste som tar Omega Cure anbefaler sin venner og kjente å gjøre det samme. I Norge ser vi et økende antall helsepersonell som anbefaler Omega Cure som anbefaler dette til sine pasienter for en rekke lidelser. Vi mener det underbygger at vi har foretatt de riktige valg – også for deg.

Omega Cure er av eksepsjonelt høy kvalitet. Den er en av svært få fiskeoljer som tilfredsstille fremtidige EU-krav, som angir at fiskeolje ikke bør være et biprodukt fra landbruk / dyr industrien, men bør lages utelukkende for det menneskelige markedet. Det er det ferskeste omega produktet på markedet.