Hvorfor Omega Cure

Dr. Anne-Marie Chalmers
Dr. Bo Martinsen 

Vi har brukt ulike typer av omega-3 i vårt medisinske arbeid, både klinisk og forebyggende i en rekke år. Gjennom dette arbeid har vi lært oss mye om den norske fiskeindustrien og fremstillingen av fiskeolje. Vi har lenge vært på utkikk etter en olje som kombinerer egenskapene, sikker, god, effektiv og brukervennlig. Oljen vi bruker er helt unik ved at den kombinerer:

1. Et naturlig og ferskt produkt.

Omega Cure er en ferskvare og bør behandles som en. I oljen har vi beholdt alle de naturlige fettsyrene som utgjør omega-3 familien. Som en fin olivenolje vil den derfor kunne tykne i kjølesskapet. Fordelen er at kroppen vil ta opp og kjenne oljen som om du spiste et stykke fet fersk fisk.

En flaske Omega Cure tilsvarer en måneds forbruk. Holdbarheten, etter flasken er åpnet, er 6 uker og flasken skal alltid oppbevares i kjøleskapet. Uåpnede flasker anbefaler vi at lagres i fryser.

2. Oppfyller alle kvalitetskrev

Oppfyller alle nasjonale og internasjonale krav til renhet og er garantert uten giftstoffer og metaller.

3. Smaker godt – enkelt å ta riktig dose.

Mange forbinder omega-3 eller tran med en vond ettersmak. En fersk fiskeolje skal smake godt og derfor har vi smaksgaranti. Smaken gir en pekepinn om ferskheten og kvaliteten på produktet. Vår olje smaker godt og er elsket av store og små.

Effekten av omega-3 er avhengig av riktig dose, derfor er flytende olje å foretrekke fremfor kapsler. Riktig dose overgår det som er praktisk å ta gjennom piller eller kapsler og da er en flytende væske det mest åpenbare alternativ. Når det i tillegg smaker godt er det vanskelig å finne noe som taler i mot Omega Cure

4. Bedre smak - bedre lukt

Nasjonale og internasjonale helseorganisasjoner, leger og forskere over hele verden anbefaler fiskeolje som tilskudd. Vi viste derfor at om vi skulle lykkes i å fa folk til å ta mellom 2 og 4 g EPA/DHA per dag, måtte vi løse problemet forbundet med lukt og smak. Og det har vi gjort. Når du smaker Omega Cure vil du bli overrasket over at det faktisk er omega-3 fiskeolje du nettopp har drukket.

Smaken er så delikat at oljen lett kan blandes med iskrem, rett i salat dressing eller tilsettes helt vanlig mat. Du kan til og med ha Omega Cure i kakedeigen uten at noen vil merke noe som helst. Omega Cure er
fremstilt under så strenge forhold at vond smak og dårlig lukt ikke utvikles.

5. Fersk og lett og ta tilmålt mengde.

Omega Cure gjemmer seg ikke bort i en kapsel. Kvaliteten kjenner du på smaken.

I Norge ser vi et økende antall helsepersonell som anbefaler Omega Cure som anbefaler dette til sine pasienter. Vi mener det underbygger at vi har foretatt de riktige valg – også for deg.

Den er en av svært få fiskeoljer som tilfredsstille fremtidige EU-krav, som angir at fiskeolje ikke bør være et biprodukt fra landbruk / dyr industrien, men bør lages utelukkende for det menneskelige markedet. Det er blandt de ferskeste omega-3-produktene på markedet.