Omega Cure fordeler

Overlegen smak

Omega Cure skal alltid smake godt og friskt med et hint av sitrus og vanilje. Smaken er vår garanti til deg for at oljen er slik den skal være: Tipp topp, fersk og bra for kroppen!

Den er en naturlige fiskeolje uten smak eller lukt av fisk. Du kan velge å ta den i eget målebeger, teskje eller blande den med mat. Den smaker så godt at brukes i smoothie eller yoghurt til frokost eller blandes i salatdressingen til middag. Om det frister, kan du til og med ha den i dessert.  Den gode smaken har gitt oljen navnet «Nonstop-tran» blant barn. Dette gjør det til en fornøyelse å ta riktig dose med de essensielle omega-3 fettsyrene hver dag. Ingen piller eller kapsler å svelge. Ingen ”etterdønninger” med smak eller ubehag, bare positiv effekt.

Naturlig fiskeolje med høy kvalitet

Oljen  er laget av førsteklasses råvarer: Torsk fisket i Norge etter bærekraftig standard. Råoljen blir videre skånsomt behandlet i en egen patentert renselsesprosess som bevarer fiskens naturlige fettsyresammensetning.

Rett etter produksjon, fryses hver enkelt flaske helt frem til den sendes ut. Dette gjør at oljen bevarer sin ferskhet og friske smak. Glassflasken er valgt for nettopp å bevare oljens kvalitet og selv det klare glasset slipper ikke gjennom skadelige stråler som kan forringe kvaliteten.

Ferskhet

Omega Cure bør behandles som kjøpt i ferskvaredisken. Du vil kjenne det på smaken dersom oljen begynner å miste sin ferskhet og kvalitet.

Oppbevar derfor alltid åpnet flaske i kjølesskap. Åpnet flaske holder seg godt i 6 uker. For å bevare ferskheten, anbefaler vi deg å lagre uåpnede flasker i fryser – slik at du alltid har fersk olje tilgjengelig. Holdbarheten er 8 måneder i fryseren, 3 måneder uåpnet i kjøleskap og 6-7 uker i kjøleskapet etter at flasken er åpnet.

Trygg og sikker

Omega Cure er renset og fri for de alle giftstoffer og metaller som kan forekomme i fisk.
I USA anbefales Omega Cure til gravide og spedbarn.

Styrke

Omega Cure innholder konsentrert EPA/DHA sammen med andre omega-3 fettsyrer.
Forholdet mellom EPA og DHA i Omega Cure er 1:1. Dette forholdet anses for å være optimalt for maksimal utnyttelse i kroppen gjennom økt fleksibilitet i cellemembranene.

Riktig dose – målbare resultater

Omega Cure er utviklet av Dr. Anne Marie Chalmers og Dr. Bo Martinsen. Begge har drevet med betydelig forskning innen kosttilskudd og vitaminer i tillegg til deres arbeid innenfor forebyggende og allmennmedisin. De anses i dag for å være ledende på omega-3 i USA.

Deres arbeid har ført frem til Omega Cure som på en enkel måte gjør det mulig for alle å ta riktig dose med det viktigste kosttilskudd vi skal ha – omega-3. Riktig og effektiv daglig dose med Omega Cure gir deg 2 gram med fettsyrene EPA og DHA. For å oppnå denne dosen med andre produkter må du ta minst 8-12 kapsler, i noen tilfeller helt opp til 20-30 kapsler, eller en stor laksemiddag.