Omega Cure

kr 360

Omega Cure er en naturlig og fersk tran. Oljen skal alltid smake godt og friskt med et hint av sitrus og ­vanilje. Smaken er vår garanti til deg for oljen er slik den skal være: ­Tipp topp, fersk og bra for kroppen!

Du kan velge å ta den i eget målebeger, teskje eller blande den med mat. Du kan ta den sammen med appelsinjuice eller yoghurt til frokost eller blande den i salatdressingen til middag. Den er så naturlig at du endog kan blande den med iskremen til dessert.

Helt fersk olje er på plass. Vår nye olje kommer fra sei fisket i Barentshavet/finnmarkskysten. Vi gjør oppmerksom på at det er mindre omege-3 i ny olje enn den gamle. Vi vil alltid prioritere en fersk olje med høy kvalitet.

Kjøp 3, spar:Kjøp 6, spar:
kr 360 kr 350kr 360 kr 316

Varenummer: omega-cure-enkel-flaske Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

Omega Cure er laget av førsteklasses råvarer:  Sei fisket i barentshavet/finnmarkskysten etter bærekraftig standard. Råoljen blir videre skånsomt behandlet i en egen unik patentert renselsesprosess som bevarer fiskens naturlige fettsyresammensetning.

Produktfakta

Hver flaske inneholder 250ml

Næringsinnhold:Omega-3 pr dose (8) ml

  • EPA 520 mg
  • DHA 780 mg

Ingredienser: Fiskeolje, rosmarin ekstrakt, samt naturlig smak av sitrus (appelsin) og vanilje.

  • Annen omega-3 575 mg
  • Naturlig spor av vitamin D og E
  • Kalorier 9 kcal/ml

Ønsker du å sammenligne Omega Cure med andre omega-3 produkter kan du benytte følgende link. Her vil du raskt få bekreftet at det er Omega Cure som er desidert minst oksidert, dermed ferskest.

Tilleggsinformasjon

Vekt 3.00 kg