Om oss

Hvorfor Omega Cure?

Møt teamet bak Omega Cure

Ledet av Dr. Bo Martinsen og Dr. Anne - Marie Chalmers, er vår Omega Cure® og patenterte Oatfish produkter er utviklet for å gi kundene med målbare helsemessige fordeler.

Dr. Anne-Marie Chalmers

Preventive Medicine

Hun fullførte medisinsk utdanning ved Universitetet i Oslo.

Dr. Bo Martinsen

Psychiatry and Medicine

Dr. Martinsen har lang erfaring praktisere psykiatri , allmennmedisin , nevrologi og forebyggende medisin.

Adm. Dir Peter Buraas

Administrerende direktør

Omega Cure i Norge distribueres fra Ambo Europe AS.

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss.Lær mer om våre retningslinjer under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.